Trenger du hjelp? Vi er tilgjengelige på|salg@igoprofil.no

Ut på tur: Reklamer for merkevaren din i sommer

Solen og varmen er endelig her, dagene blir lengre, det er på tide å bruke t-skjorter og shorts igjen. Det stemmer, sommeren kommer! Og det er mange muligheter for å komme seg ut på tur i sommer. Du kan dra på naturvandringer, nyte en piknik med venner, kose deg med en dag ut på stranden eller et besøk til en feriepark i vakre omgivelser. Folk bruker stadig mer tid utendørs, noe som også kan gjøre det lettere å vise frem merkevaren din. Våre eksperter hos IGO Profil har noen virkelig smarte tips om hvordan dette kan gjøres. Finn ut hvordan du kan gi merket ditt et ekstra løft i sommer!

Lag en sommerkampanje

Alle lengter etter sommeren, og som bedrift kan du dra nytte av den følelsen. Nå er det på tide å begynne å tenke på dine alternativer for en sommerkampanje. Støtt opp om den positive sommerstemningen og tilpass innholdet deretter. Planlegg en idédugnad med teamet ditt og kom med ideer som vil hjelpe deg med dra fordel av solsesongen. Det kan være lurt å legge ut sommerrelatert innhold på sosiale medier, lage et nyhetsbrev for ferien som inneholder spesielle sommertilbud eller lage en morsom kampanje for ansatte.

Heng deg på sommeropplevelser

En sommerkampanje trenger ikke å være en kort engangskampanje. Det finnes mange forskjellige øyeblikk gjennom hele sommeren du kan bruke til å dra nytte av bestemte øyeblikk for å skape relevant innhold. Sommerferiens begynnelse for eksempel; dette tidspunktet varierer fra region til region i landet. Eller du kan sørge for å ha et kreativt innlegg klart for å legges ut på sosiale medier ved neste hetebølge. Visste du at 5. juli er Nasjonal bikini-dag? Ta en titt på disse og andre høydepunkter du kan henge deg på denne sommeren ved hjelp av arrangementskalenderen for 2021.

Bestill dine sommerlige dingser med trykk

Bestill dine personlig tilpassede sommerlige dingser for å blåse liv i sommerkampanjen din. På denne måten får kampanjens deltakere ikke bare en morsom og nyttig gave, men du sørger også for at bedriften din huskes mens dine klienter, kunder eller ansatte er på ferie. Det er også en flott måte å markedsføre bedriften din på den rundt om i landet og på den andre siden av grensen! IGO Profil har et stort utvalg av sommerprodukter som du kan bestille med trykk av logoen din; ideelle for sommerens markedsføringskampanje. Her følger et utvalg av vår profileringsartikler for sommeren: solkrem, badeballer eller solbriller. Kanskje vår tyverisikre Bobby-ryggsekk eller reiselommebok er den ideelle forretningsgaven for din bedrift. Vi tilbyr også et stort utvalg av sommerklær, inkludert skjorter, sommerhatter og caps som du kan bestille med trykk av logo eller en personlig melding. Vårt sortiment inneholder også mange forskjellige leker for sommerferien. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hvilke produkter som passer best for kampanjen din.

Vannflasker som et bærekraftig markedsføringsverktøy

Så å si alle har fått med seg viktigheten av å drikke nok vann. Behovet for å slukke tørsten er enda større om sommeren. Hva med å bruke dette til din fordel ved bestille vannflasker med trykk av logoen din? De er den perfekte sommerlige «dingsen» samtidig som du bidrar i kampen mot plastavfall. Les artikkelen «Fordelene med å drikke vann: Alt du trenger å vite!». Den inneholder informasjon om viktigheten av å drikke vann og tips for bedrifter om vann og markedsføring.

Gjør et inntrykk med Impact

Du lurer sannsynligvis på hva denne overskriften dreier seg om. «Impact» er et merke som for tiden er et av de mest populære merkevarene i IGO Profils sortiment. Det har mange produkter som er ideelle for når du er ute på tur. Det er, med andre ord, det ideelle merket for din nye sommerkampanje. Alle produktene er av høy kvalitet og bidrar dessuten på en eller annen måte til en bærekraftig livsstil. Eksempler på Impact-produkter er vannflasker med bambuslokk og kjølebager og ryggsekker av resirkulerte materialer. Hvis du vil at merkevaren din skal fremme en bærekraftig livsstil, må du absolutt ta en titt på produktsortimentet til Impact.

Overrask dine ansatte med en gavepakke for ferien

Du kan for eksempel velge flere sommerlige dingser og sette sammen en fin gavegavepakke til dine ansatte eller forretningsforbindelser. Her er en idé: Fyll en kjølebag eller en trillekoffert med morsomme produkter med trykk av logoen din. Det er en hyggelig overraskelse som folk absolutt vil sette pris på. Når produktene tas med på en dag ut, på ferie eller på et utendørsarrangement eller en festival er det også en fantastisk måte å fremme den interne og eksterne merkevarebyggingen!

Finn på kreative aktiviteter for dine ansatte

I tillegg til en gavepakke for ferien, finnes det mange andre kreative aktiviteter dine ansatte kan ha glede av. Har du noen kreative ideer for å hjelpe dem å ha det gøy i solen og motivere dem? Tenk utenfor boksen. Hva med en morsom konkurranse der de ansatte kan vinne en fridag? Eller kanskje du rett og slett kan «gi» dem en ekstra fridag! Dette kan ha flere fordeler enn du først skulle tro. Det er overraskelser som dette som virkelig kan motivere de ansatte til å yte det lille ekstra for deg neste år. En fersk artikkel i Manners avslørte faktisk at et økende antall selskaper til og med inkluderer et ubegrenset antall feriedager i ansettelsesavtalen.

Begynn å tenke på sommerkampanjen din i dag. Mulighetene for å vise frem merkevaren din når folk er ut på tur denne sommeren er uendelige. La sole skinne!

By | 2021-06-29T10:49:54+01:00 29 June 2021|