Trenger du hjelp? Vi er tilgjengelige på|salg@igoprofil.no

Topp 10 profileringsprodukter og giveaways for messer

Vores topp 10 profileringsprodukter og giveaways for messer er klar!

Messer og utstillinger er svært effektive markedsføringsarenaer. Hvis de gjøres skikkelig kan du få i havn viktige kontrakter. Men konkurransen er tøff, så du må skille deg ut.
Her er våre topp 10 anbefalte profileringsprodukter, som du kan ta med deg når du deltar på utstillinger eller messer:

VÅR FAVORITT:
1. USB Touch Pen 

Dette er vår absolutte favoritt på messer. Den kombinerer både kulepenn, stylus med høykvalitets gummitupp og en USB-penn med 32 GB minne.

ET “MÅ HA”-PRODUKT:
2. Nøkkelbånd 

Når du deltar på utstillinger må du alltid ha på deg navneskiltet ditt. Ta med ditt eget nøkkelbånd med logo til navneskiltet, slik at alle utstillere og besøkende enkelt ser hvem du er.

3. Tote Bags 

Besøkende på messer liker å plukke med seg kataloger, brosjyrer og andre profileringsprodukter. Vær smart og gi dem en veske med din logo på. De vil sette pris på den og viser gjerne fram ditt varemerke når de beveger seg rundt på messen – og også senere.

4. Logopenner 

Kongen av profileringsprodukter. Penner er rimelige og nyttige giveaways som er enkle å ta med seg rundt, og som alle blir glade for å få. Sørg bare for at du har nok penner til alle messedagene, for de vil få ben å gå på fra standen din.

VÆR PRAKTISK:
5. Power Bank 2600mAh 

Vi tilbringer mye tid på telefonene våre om dagen. Ikke bare for moro skyld, men også for å jobbe. Hvis du deltar på en utstilling, er det veldig sannsynlig at du ikke kommer til å ta med deg laptopen din. Derfor må du håndtere all jobbrelatert kommunikasjon med telefonen. Still forberedt slik at du ikke risikerer å gå tom for batteri før halve dagen har gått.
Powerbanker med logo er også flotte giveaways, så ikke glem å ta med noen til dine besøkende også!

6. Business Card Holder 

Visittkort er fremdeles mye i bruk på messer, særlig når du møter nye klienter, partnere og leverandører. Ha kortene dine klare med denne stilige kortholderen med logo. Skill deg ut og gi et godt førsteinntrykk!

7. Godteri 

Besøkende elsker godteri, og det er nesten obligatorisk å ha noen søtsaker på standen din.
PS: Disse er ikke bare godteri, de er Mentos! Ordentlige saker.

SKILL DEG UT:
8. Mini Drone

Droner er populære. Og kule. Hvis du vil skille deg ut med profileringsproduktene dine så finnes det ingen bedre giveaway. Minidronene kan ta 360º looper og fly i opptil 5 minutter etter å ha bli ladet opp i 20 minutter. De kan brukes både utendørs og innendørs og har også LED-lys slik at de kan flys når det er mørkt.
Det er ikke dumt å gi et skikkelig inntrykk, eller hva?

9. USB Card 

Er det et visittkort? Er det et USB-minne? Det er begge deler!
Trykk visittkortet ditt rett på et USB-minne som er formet som et kredittkort. Du kan også trykke katalogene og brosjyrene dine på det. Du kommer til å skille deg ut fra konkurrentene dine, og du gjør noe bra for miljøet gjennom at du sparer papir.

10. Little Duck Toy 

Se for deg reaksjonen til foreldrene når du gir barna deres denne lille badeanda. Ja, du fikk akkurat en ny kunde.

By | 2021-03-17T10:34:25+01:00 26 September 2018|