Trenger du hjelp? Vi er tilgjengelige på|salg@igoprofil.no

Solbriller med trykk: Oversikt over mulighetene

Så snart solen begynner å skinne, kommer solbriller godt med. Alle trenger én eller flere solbriller. Det kan for eksempel være nyttig å ha ekstra solbriller i bilen. Eller kanskje du liker å bruke forskjellige solbriller til hvert antrekk. Og du tar selvsagt med deg solbriller på (ski)ferien. Men visste du at solbriller også kan være et svært effektivt markedsføringsverktøy? IGO Profil vet alt om dette. Derfor forteller vi deg om hvordan du kan bruke solbriller til markedsføring i denne artikkelen. Oppdag de overraskende valgmulighetene når det gjelder solbriller med trykk.

Hvorfor en solbrille med trykk?

Alle lengter etter sommeren, etter fint vær. Mennesker er oftere ute og drar på ferie. Og det gir muligheter for å vise merket ditt. I en tidligere artikkel har du kunnet lese om hvordan du kan gi ditt merke en boost denne sommeren. Et av tipsene er bruk av morsomme sommer-dingser med trykk. Solbriller er ideelle til sommermarkedsføring, og dette produktet gir mange muligheter. Uansett om du ønsker billige solbriller eller en luksuriøs versjon, er det mange muligheter.

Slik bruker du solbriller som markedsføringsverktøy

Det er flere smarte måter å la solbriller bidra til intern og ekstern merkevarebygging. Du kan for eksempel bruke solbriller med trykk med din logo og selge dem til markedsføring av ditt merke. For eksempel er Formel 1 solbriller svært ettertraktet under løpene og som suvenir. Du kan selvsagt dele dem ut gratis under et arrangement og sørge for ekstra promotering. Eller gi kunder i forretningen din en solbrille hvis de kjøper bestemte produkter. I artikkelen om de morsomste reisedingsene skrev vi om sommergaven som du kan gi til dine medarbeidere og/eller forretningsforbindelser. Da kan du også tilføye solbriller. Men tenk også på de som skal på skiferie. Del ut solbrillene under reisen eller på bestemmelsesstedet. Dette vil i alle fall gjøre merket ditt ekstra synlig.

Solbriller & UV-beskyttelse

Vit hva du gir bort. Og derfor er det viktig å vite mer om solbriller og UV-beskyttelse. Solbriller med riktig UV-beskyttelse sørger for at den skadelige UV-strålingen ikke kommer i øynene. Egentlig er det den samme funksjonen som UV-faktoren for solkrem, men nå handler det om å beskytte øynene. UV400 solbriller har et filter som gir 100 % beskyttelse mot UV-stråling. Dessuten er det nivåer når det gjelder CE-merkingen, som angir glassets fargeintensitet i henhold til europeiske standarder. Kategori 3 solbriller (CE3) gir vanligvis den beste lystransmisjonen. Det er ikke slik at dyrere solbriller automatisk gir bedre beskyttelse. Billigere briller gir ofte en god beskyttelse. Du kan lese mer om dette i Forbrukerrådets artikkel (https://www.forbrukerradet.no/test/2013/billige-solbriller-beskytter-like-bra/).

Tips: Nesten alle modellene til IGO Profil er av typen UV400 solbriller, både de rimelige solbrillene og premium solbrillene. Dette står angitt i produktbeskrivelsen for de ulike solbrillene.

Rimelige solbriller

Vil du bruke solbriller som salgsfremmende verktøy i sommerkampanjen din, men uten å bruke for mye penger på dette? Da er det godt å vite at det finnes mange rimelige solbriller av god kvalitet. Disse rimelige solbrillene er for eksempel ideelle til å deles ut på arrangementer eller bruke som gave på en messe. Plastsolbrillene, som finnes i ulike farger, er ideelle til dette. På de fleste solbrillene kan vi trykke på den venstre og/eller høyre brillearmen, men det finnes også solbriller som vi kan gi fullfarge trykk på glassene (LogoSpecs solbriller). Dra nytte av de interessante volumrabattene. Jo flere solbriller du bestiller, desto større rabatt får du. For å hjelpe deg med valget, viser vi de mest populære rimelige solbrillene.

De 5 mest populære rimelige solbrillene hos IGO Profil:

  1. Malibu solbriller
  2. Sun Ray solbriller
  3. Rainbow solbriller
  4. LogoSpecs solbriller
  5. Looking Bamboo

Premium solbriller

Ønsker du luksuriøse solbriller med trykk som du kan gi bort som en gave eller takk til kunder og ansatte? Vi kaller dette «premium» solbriller, og du kan velge mellom diverse trendy modeller og materialer. Det kan være en retro innfatning av ekstra kraftig polykarbonat eller en moderne innfatning av plast kombinert med metall og speilglass. Disse luksuriøse solbrillene kan få trykk på stengene slik at det gir merkevarebygging på en subtil måte.

De 5 mest populære premium solbrillene til IGO Profil:

  1. Brava solbriller
  2. Shield solbriller
  3. Carbon solbriller
  4. Sun Ray solbriller
  5. Brede solbriller

Bærekraftige (miljøvennlige) solbriller

Stadig flere bedrifter anser bærekraft som noe av det viktigste, og det er selvfølgelig ikke uten grunn. Når du bestiller reklameartikler og gaver er det også mulig å ta hensyn til miljøet. Slik viser du at din bedrift er opptatt av bærekraft. Derfor er det godt å vite at det også finnes bærekraftige solbriller dvs. miljøvennlige solbriller som kan gis trykk med logo. En mulighet er solbriller laget av biologisk nedbrytbar hvetehalmfiber (Malibu solbriller eller Eco hvetehalm solbriller), solbriller av bambus og hvetehalm (Malibu Eco-Mix) eller solbriller i RPET (Malibu RPET solbriller). Det er mange muligheter hvis du vil avgi et signal om bærekraft med solbriller. Vil du ta enda flere skritt som bedrift når det gjelder bærekraft? Da bør du lese vår artikkel med bærekraftige tips for bedrifter.

Da ser du at det er en rekke muligheter når det gjelder solbriller med trykk. La denne morsomme sommergjenstanden også bidra positivt til din merkevarebygging! Trenger du hjelp? Da er det bare å ta kontakt for personlig rådgivning.

By | 2021-09-22T09:53:45+01:00 22 September 2021|