Trenger du hjelp? Vi er tilgjengelige på|salg@igoprofil.no

De morsomste reisedingsene: Bli med på kundens reise

Skal du på ferie i sommer? Eller blir det en «staycation»? Skal du ta flere dagsturer eller satser du på hytte eller camping? Alle opplever ferien på sin egen måte. Mange er i full gang med forberedelsene til sommeren. Og som organisasjon er det også viktig å være tidlig ute. Hos IGO Profil vet vi hvordan du kan gi ditt merke en boost denne sommeren. Vi har skrevet om dette tidligere i en artikkel om sommer-markedsføring. Og i denne artikkelen forteller vi mer om morsomme reisedingser som uansett blir med på reisen til dine kunder eller medarbeidere!

Og turen går til…

Det gjenstår å se i hvilken grad vi kan reise på ferie til utlandet i år. Men det er mange muligheter til å feriere i ditt eget land eller ha det hyggelig i sommerferien. Dra på tur med bobil, campingvogn eller telt til en fin campingplass eller velg en av de mange utleiehyttene i Norge. Planlegg flere helger eller dagsturer. Eller utforsk ditt eget nærområde ved å ta gåturer og/eller sykkelturer. Vær turist i egen din by eller tettsted!

Tips: Enten det er en helgetur eller en lengre ferie, en koffert eller trillekoffert kommer alltid godt med. Disse koffertene og trillekoffertene kan trykkes med din logo, slik at din bedrift er godt synlig når mottakeren er ute og reiser. Tenk også på trykking av en Easypocket reiselommebok, reisepute, passomslag, reisestøpsel, trunk organizer eller den populære Nolan RPET ryggsekken. Og det er en rekke andre reiseartikler i sortimentet til IGO Profil. Det er grenseløs markedsføring!

Pakke: Disse dingsene gjør reisen enda enklere

Har du funnet ut hvordan du ønsker å tilbringe sommeren? Da er det bare å begynne å glede seg! Tenk på hva du skal ta med deg på ferien i hjemlandet eller i utlandet. Det er ikke alltid mulig å få med seg alt og derfor er det viktig å pakke bevisst. Uansett om du skal på tur med ryggsekk, overnatte på en campingplass eller på hotell, så verdsettes bekvemmelighet. Derfor er det godt å vite at det finnes praktiske dingser til reisen som gjør det enklere å reise. Det kan for eksempel være en strandbag med matte, vanntett mobilpose til telefonen, Smart toalettveske, Easy Breezy spray, boks til ørepropper, bærekraftig bestikk eller en koffert organizer.

Tips: Har du butikk? Da kan du få trykket morsomme, praktiske dingser til reisen som du kan dele ut til dine kunder. Eller gi dem ved kjøp av produkter over et visst beløp. På denne måten sikrer du kundelojalitet og samtidig blir du med på kundenes reiser.

Andre morsomme tips for sommerferien

Det er mange flere muligheter til å kose seg i sommerferien. Hva med en dag med en lang sykkeltur i ditt eget distrikt? Eller lei en bysykkel eller elsparkesykkel i en annen by. Det er flere byer som har satt ut ruter, men du kan også bestemme din egen rute ved hjelp av Google Maps eller en app som Komoot. Eller ta en piknik i en park i nærheten på en solrik ettermiddag. Og noe som naboene dine også vil like: Organiser en grillfest sammen med nabolaget! Gleder du deg også til de lange sommerkveldene hvor du kan ta et spill i din egen hage? Det er ingen grunn til å kjede seg denne sommeren!

Tips: Se hvordan du kan bidra til din sommerkampanje ved hjelp av sommer-dingser. Hos IGO kan du bestille diverse sommer-dingser med trykk, slik som tårnspill, boccia, strandspill og andre spill. Men også praktiske produkter til en piknik, slik som en Keep-it-Cool kjølebag eller en termokopp.

Ikke glem solkrem

Solen skinner stadig mer, og derfor er det viktig å tenke på god solkrem. Ta ikke bare med deg solkrem når du reiser på ferie, men sørg for at du alltid har en liten tube i vesken. Solkrem sørger for at huden er godt beskyttet mot solens skadelige UVB-stråler. Det er viktig å være nøye med SPF (Sun Protection Factor) eller solbeskyttelsesfaktor. Det viser beskyttelsesgraden mot UVB-stråling. Jo høyere faktor, desto bedre beskyttelse. Du kan lese mer om solkrem og SPF på Forbrukerrådets nettsted (https://www.forbrukerradet.no/test/no-testkategori/solkremtesten-2017/). Vær også nøye med holdbarheten til solkremen. Etter åpning reduseres SPF. Generelt sett kan solkrem brukes i opptil 12 måneder. Dette står angitt på tuben eller flasken med et tall og bokstaven M (for måneder).

Tips: Visste du at det er mulig å få solkrem med logo? Den ultimate sommergaven som alltid er nyttig når solen skinner. Solkrem kan deles ut under et arrangement, eller legges i en firmagave. Det er mange muligheter!

Overrask personalet eller kunder med en sommergave

Og til slutt, et annet tips til deg som næringsdrivende. Alle kjenner til fenomenet julekurv, men hvorfor ikke overraske dine kunder eller ansatte til sommeren? Lag en fin sommergave med reiseprodukter, praktiske dingser til reisen, solkrem og flere andre sommergaver. Velg for eksempel en fin trillekoffert, strandbag eller reiseveske, velg trykk med din logo og fyll den med forskjellige produkter. Du kan selvsagt også utlodde en slik sommergave blant kundene i butikken din. Du kan overraske hver 100. kunde med en gave!

Allerede nå kan du tenke over mulighetene for å sette din bedrift i søkelyset i sommer og å reise med dine kunder og/eller ansatte. Naturligvis hjelper IGO Profil deg gjerne. Da er det bare å la sommeren komme!

By | 2021-09-22T10:19:34+01:00 22 September 2021|