700401iKulepennen har vært en populær bedriftsgave gjennom flere år. En penn er fremdeles en gave som alltid blir mottatt godt. Den er funksjonell og kan bli brukt daglig. Men det er viktige forskjeller mellom dem. Billige markedsføringspenner er perfekt som giveaways til kunder på messer, åpne dager og arrangementer. De mer luksuriøse pennene av høy kvalitet er penner som er fine å gi som firmagaver. Denne kategorien inneholder Waterman, et av de mest kjente merkene når det gjelder skriveredskaper.

Waterman er mer enn bare skriving
Waterman tilbyr det stiligste og mest sofistikerte når det gjelder skriveredskaper. Deres innovative tilnærming utstråler design, perfeksjon, eleganse og luksus. De avanserte instrumentene og teknikkene som blir benyttet for å produsere Waterman resulterer i topp-kvalitet når det gjelder skrivekomfort. Watermans flotte penner garanterer flere timer med skriveglede. Det er derfor ikke overraskende at Waterman gir 3-års garanti på sine produkter. De gjenoppfyllelige patronene til Waterman-pennene kan fås i anerkjente bokhandlere eller butikker som fører kontorrekvisita.

Si takk med en luksuriøs kulepenn fra Waterman
Gi en kulepenn fra Waterman som en nydelig bedriftsgave. Vil du takke en kunde for deres flotte samarbeid, en stor ordre eller for deres lojalitet? Vil du vise takknemlighet overfor kunden ved å overraske dem med en gave? En kulepenn fra Waterman med din logo eller kundens personlige navn blir alltid godt mottatt. Også ansatte som skal slutte i firmaet eller som skal feire et jubileum vil bli glade og overrasket over en luksuriøs gave som en penn fra Waterman. En Waterman-penn som er gravert med et personlig navn vil alltid være en flott og langvarig påminner for dine ansatte.

Waterman-kulepenn med et individuelt navn som bedriftsgave
En luksuriøs penn av høy kvalitet blir ofte et personlig produkt.En spesiell penn kan bli en absolutt favoritt og bli brukt hver dag. Noen mennesker blir svært vant til, og til og med knyttet til en spesiell penn. Denne følelsen blir enda sterkere om pennen er gravert med ens personlige navn. En luksuriøs penn fra Waterman med inskripsjon vil bli brukt med glede av mottakeren gjennom mange år. Mottakeren vil alltid assosiere denne flotte gaven på en positiv måte og vil minnes giveren og det givende øyeblikket.

Spre navnet ditt med en fransk sjarme og fantastisk kvalitet fra Waterman og gi dine kunder et godt inntrykk. Velg fra våre tidløse modeller i ulike priskategorier. Kikk også på vår kolleksjon med penner fra Parker og Cross også.