470660163Alle kjenner til både morsdag og farsdag; disse spesielle dagener som plasserer både mor og far i sentrum. Barneskoler retter mye av oppmerksomheten sin mot hjemmelagte gaver og kjærlige dikt som barna kan overraske både mor og far med. Alt er relatert til gester, intensjoner og oppmerksomhet.

Ikke bare barn retter oppmerksomheten sin mot mor- og farsdager. Kunder blir også påvirket, noe som gjør at selgere ofte er kjappe med å utnytte denne anledningen. Butikkeiere oppnår sine mål – økt omsetning – ved å distribuere fargerike reklamer og brosjyrer og ved å dekorerer butikkvinduene. De spesielle mor- og farsdagsgavene blir solgt kjapt. Umiddelbart etter disse hektiske dagene blir butikkene rolige igjen og butikkeierne opplever et fall i omsetningen.

Behold dine kunders oppmerksomhet
Ved å gi kundene et tegn på oppmerksomhet i helgen når det er mor- og farsdag, setter du ikke bare mødre og fedre i sentrum, men også din bedrift. Dine kunder bruker pengene sine i butikken din og forventer absolutt ikke å få noe i retur. Når de da får en gave i kassen vil de bli veldig, positivt overrasket. Det handler ikke om verdien eller størrelsen på gaven; det handler om gesten, intensjonen og oppmerksomheten overfor kunden. Ved å ha trykket ditt firmanavn og / eller din logo på kundens gave vil de huske dette øyeblikket i en lang tid. Denne gesten gir kunden en positiv påminnelse og senker terskelen for deres neste kjøp i din butikk.

Gaver til mødre og fedre
Hos IGO – POST vil du finne mange rimelige salgsfremmende produkter som er svært godt egnet som gaver i helgene når det er mor- og farsdag. Trenger du et tips til en gave til mannen? Hva syns du om en funksjonell nøkkelring med en minitommestokk, en flaskeåpner eller en hendig lommelykt? Og hva vil du gi til damene? Gaver som en leppepomade, neglefil eller lite speil er alltid en verdsatt og fin gave.Vi tilbyr også mye mer. I vår nettbutikk kan du enkelt filtrere produkter i henhold til pris, farge og materiale. Du vil bli positivt overrasket over vårt utvalg og våre konkurransedyktige priser. Vår onlinebestilling er rask og enkel. Opplev det positive aspektet ved å gi og føl ‘The Experience of Giving ! ‘ .