Trenger du hjelp? Vi er tilgjengelige på|salg@igoprofil.no

Hva kan du forvente i 2021?

Er du nysgjerrig på hva du kan forvente av universet av firmagaver og reklameprodukter i 2021? I dette innlegget vil vi vise deg de 3 kategoriene vi forventer vil bli noen av de største i 2021.

1. Hygiene- og smittevernsprodukter

Det er ikke til å unngå – Covid-19 har påvirket vårt syn på sosiale arrangementer utrolig mye og det påvirker også hele reklamebransjen i takt med at arrangementer blir avlyst verden over. Fremover må du tenke mer over hvordan du promoverer deg og din merkevare, og vi gjør hva vi kan for å gjøre det enkelt for deg ved å tilby et stort utvalg av hygiene- og smittevernsprodukter.

Det ser ut som om at Covid-19 kommer til å være en del av samfunnet vårt en stund til, og vi er nødt til å tilpasse oss til “den nye normalen”. Produkter som munnbind i forskjellige typer og modeller, antibac og avstandsmarkering vil spille en større rolle enn tidligere når du planlegger et arrangement, på lik linje med t-skjorter, penner og termokopper.

2. Bærekraftige firmagaver

Bærekraft er ikke akkurat “det nye” i 2021, men det er fortsatt en kategori i kraftig vekst, akkurat som i 2020. Forskjellen i 2021 er at det nå blir mindre fokus på bærekraftige reklameprodukter til messer og events, og mer på bærekraftige firmagaver.

Selvom vi er eksperter i å hjelpe deg med å markedsføre deg ved hjelp av reklameprodukter med trykk, vil vi faktisk anbefale deg å unngå å trykke på flere av de mer ekslusive firmagavene. Årsaken er at når du typisk vil kjøpe færre av disse produktene, enn du ville gjort med et reklameprodukt som f.eks. PopSockets som ville bli delt ut til alle forbipasserende på en messe.

Firmagaver er som regel til en nøye utvalgt gruppe av mottakere som du har et mer personlig forhold til, som ansatte, forretningspartnere eller de aller beste kundene. Dette er personer du gjerne vil styrke den gode relasjonen til, og når de mottar gaven, er det personlig fra deg, ikke fra firmaet. Dette sender et sterkere budskap, som blir verdsatt enda mer.

Og med det sagt, så skal du ikke bare ta dette i betrakning fordi det ser bra ut for firmaet ditt. Det gjør også en stor forskjell for planeten vår. Og nå kan man nesten få alle produkter i en bærekraftig variant, så det er mye, mye enklere å være miljøvennlig enn for få år siden.

Og hvis du virkelig vil slå på den bærekraftige stortromma, da skal du kjøpe funksjonelle produkter fra kolleksjonen IMPACT. I tillegg til å være 100% bærekraftige produkter, i alt fra materialer til fremstilling, går 2% av inntektene fra salg av disse produktene direkte til www.water.org – en frivillig organisasjon som jobber for rent drikkevann til alle i verden.

Men IMPACT er ikke det eneste produktet som gjør en foskjell. For hver bestilling som blir lagt inn på hjemmesiden vår, planter vi minst ét tre i samarbeid med organisasjonen www.onetreeplanted.org

3. Personaliserte firmagaver levert rett til døra

Hovedformålet med reklamegaver er å hjelpe deg med å utvikle et sterkere forhold mellom din bedrifts merkevare og mottakeren – det kan både være ansatte, kunder eller partnere.

Du oppnår gode resultater med funskjonelle produkter som matcher bedriftens identitet, men det kan også bli enda bedre enn det. Den hellige gral i vår industri og hos oss i IGO Profil er muligheten for selv å velge produkter, få individuelt trykk på, og få det levert direkte til dine mottakeres dør.

Dette behovet kommer til å øke i fremtiden. Og hvis du lurer på hvorfor, så forestill deg dette: Livene våre blir mer og mer digitaliserte, og betydningen av fysiske gestuser kommer til å få større innvirking. Noen ganger er det til og med den sikreste, eller den eneste, muligheten. Bare se tilbake på 2020 og koronatiden.

Når du tenker over det – Hva har størst innflytelse på forholdet mellom deg og partnerne, kundene eller kollegaene dine? En bannerreklame, et oppslag på sosiale medier eller en personlig gave med deres navn på, levert direkte til døren deres? Det er et spørsmål om kvalitet og kvantitet.

Valget er klar, og vi anbefaler at du får forspranget på hva vi mener blir en kjempestor marketingtrend i 2021. Hvis du vil høre mer om våre muligheter, ring til oss på 21 09 37 00 eller skriv til oss på salg@igoprofil.no, for å komme i gang med personlig markedsføring du også.

Konklusjonen

Som du har sett i dette innlegget, er det i hovedsak 3 ting vi tror kommer til å bli suksess i 2021, og som vi anbefaler at du følger med på.

Her er de igjen:

  • Smittevernsprodukter som en del av hverdagen vår
  • Bærekraftige firmagaver
  • Personaliserte reklamegaver levert på døren

Bruk disse 3 tipsene når du skal planlegge dine reklamekampanjer i det nye året. Vi vil gjerne hjelpe deg med inspirasjon og tips, helt gratis. Hvis du ønsker å få en enda bedre start på 2021, finnes det også 7 marketingtendenser du ikke bør gå glipp av.

By | 2021-03-17T10:34:24+01:00 22 December 2020|