FB-Banner-Share-a-smile_400x400pxElsker du også sommeren? Vis oss det! Alt det du elsker får deg til å smile. Smilet ditt smitter og gjør andre mennesker glade. Et smil skaper posititvitet og optimisme. Å smile gir oss en følelse av frihet, det virker avslappende og gir oss energi. Denne sommeren har IGO-POST forenet det å dele et smil med en morsom aktivitet.

IGO-POST er “The Experience of Giving!”
Dette uttrykkes på forskjellige måter. IGO-POST vet hvor hyggelig det er å gi. Det er derfor vi i tillegg til god service, rådgivning og garanti også regelmessig gir gaver til våre kunder og forretningsforbindelser. Noen ganger via post, andre ganger via en Facebook kampanje. Kundene våre mottok for nylig en sommerforsendelse med et par solbriller, en flot gave som uten tvil vil være praktisk i sommer. Solbrillene er en morsom referanse til vår Share a Smile- kampanje. Share a Smile er ikek bare tiltenkt kundene våre, men alle som elsker sommeren og elsker å smile.

Hva er ´Share a Smile´?
Du kan også delta i Share a Smile. Ta et bilde av deg selv når du smiler. Det er tross alt smilet ditt det handler om. Del ditt smil med oss og andre, og vær en inspirasjon for en positiv sommer full av gode minner. Vi ønsker at du sprer ditt smil. Så upload bildet ditt til vårt Smil- galleri på shareasmile.eu og del det på Facebook. Å dele smilet ditt vil skape en kjedereaksjon, og så kan vi alle få en fantastisk sommer fylt med gode minner.

Del ditt smil og få sjansen for å vinne et gratis nettbrett
Å gi og dele smilet ditt er morsomt i seg selv. Vi gleder oss til å se alle de morsomme, søte og flotte smilene. Men det blir bedre, for orginalitet vil bli belønnet! Ved å dele ditt bilde kan du samle opp likes. Hvis bildet ditt får fles likes vinner du en Samsung Galaxy Tab 3. Delta i Share a Smile, gå til www.shareasmile.eu, del ditt smil denne sommeren og opplev hvor fantastisk det er å få noen til å smile. Del et Smil! Denne sommeren blir fantastisk!