Trenger du hjelp? Vi er tilgjengelige på|salg@igoprofil.no

De 3 mest populære treningsappene

Det er sunt å trene! Denne uttalelsen hører vi alle fra tid til annen. I tillegg til at du får god form av å trene, gir det enda flere fordeler. Visste du at 79 % av de ansatte blir mer produktive på de dagene de trener? Det er også en ideell måte å avslutte (arbeids)dagen på. Etter en time med trening føler man seg mer avslappet. Mange ansatte sier at de ikke har tid til å trene eller foretrekker å ikke gå på treningsstudio etter arbeidsdagen.

Det er så mange muligheter til å motivere de ansatte til å begynne å trene hjemmefra. Med appene nedenfor kan alle begynne i dag! Du trenger ofte lite eller ikke sportsutstyr. Bare pass på å drikke nok vann eller ta med en god vannflaske. Enda morsommere er det å invitere en kollega og gå en tur eller drive med terrengsykling sammen.

Våre topp 3 gratis treningsapper

Runkeeper
Runkeeper-appen er perfekt når du skal løpe eller sykle. Dine treningsresultater spores via GPS. Du får valget mellom trening og å få veiledning. Runkeeper er oversiktlig og lett å bruke. Appen holder orden på resultatene, og det gjør det mulig å sammenligne tidligere prestasjoner med resultatene til venner og kolleger. Du kan enkelt dele treningsaktiviteten du registrerer med Runkeeper på sosiale medier via appen.

Nike training club
Denne appen har et vell av muligheter. Den inneholder mer enn 185 treningsøkter, utarbeidet av personlige trenere fra Nike-merket. Treningsøktene er tilgjengelige, og du kan velge mellom trening innen kardio, yoga, steps, fitness og mer. Hver øvelse demonstreres grundig på video, der trenerne forklarer hvordan du kan bruke teknikken. Du kan enkelt tilpasse treningen til alle nivåer, og appen er derfor egnet for nesten alle. .

Strava
Med Strava kan du måle nesten alle treningsaktiviteter. Appen fokuserer mest på sykling og løping, men du kan også måle fotturer, terrengsykling og skøytetrening. Du kan også registrere fremskrittet du gjør. Det unike med denne appen er at den inneholder et konkurranse-element. I appen kan du sammenligne dine prestasjoner med andre brukere. Og den sammenligner dine tidligere prestasjoner slik at du kan sette personlig rekord.

Begynn å trene med en treningsapp!

Det er ingen tvil om at det er sunt å trene. For å få ekstra motivasjon til treningen anbefaler vi å bruke en treningsapp. Det gir et ekstra dytt i riktig retning. Fordelen er at du kan se prestasjonene dine, sette mål og holde oversikt over når de er oppnådd. Du kan utfordre kollegene dine til en vennskapelig dyst. De 3 mest populære treningsappene kan lastes ned gratis til iOS og Android. Sett i gang i dag!

Start en konkurranse på arbeidsplassen

I en tidligere artikkel forklarte vi hvordan du kan få dine kolleger i bevegelse, og vi forteller deg om å organisere en årlig utfordring. Visste du at i de fleste treningsapper kan du sammenligne prestasjonene dine med kollegene dine? Organiser en utfordring og hold oversikt over poengsummen i appen. Motiver dem ved å gi dem personlig sportsutstyr i gave. Det kan for eksempel være et sportshåndkle med navn, en funksjonell sportsbag, en T-skjorte med firmanavnet ditt eller en drikkeflaske med logo! På denne måten oppnår du umiddelbart intern merkevarebygging, og du utfordrer dem til å komme i gang i dag.

De fleste sportsaktivitetene er enkle å utføre under eller etter jobben. Det kan være å ta en tur ute under et møte eller avslutte dagen med å sykle rett etter jobben. Det sørger for at du avslutter (arbeids)dagen på en god måte og holder deg frisk.

By | 2021-09-22T11:52:06+01:00 22 September 2021|