176641269Å gi fremkaller alltid positive følelser. Dette kan være å gi oppmerksomhet, gi gaver, gi oppmuntring eller å gi en kopp kaffe. Det gjør alltid godt! Det rører ved mottakeren og det har en positiv effekt på giveren. Å gi gir alltid gjensidige fordeler.

Erfarne partnere når det gjelder bedriftsgaver og markedsføringsprodukter
Det er en grunn til hvorfor IGO-POST kommuniserer ‘The Experience of Giving!’. Vi tror at ‘The Experience of Giving’ bygger og forsterker forhold. 70 år med distribusjon av bedriftsgaver og reklamemateriell er ikke bare det eneste som overbeviser oss om dette. Resultatet av varierte studier har vist at det å gi gaver har en positiv påvirkning på forholdet til ens kunder i tillegg til å være en kostnadseffektiv måte å promotere på.

Gå for sikkerhet: velg IGO-POST
IGO-POST sørger for sikkerhet hos våre kunder. Våre salgsmedarbeidere tilbyr profesjonell service, vi leverer produkter som gir deg valuta for pengene og vi streber etter å tilfredsstille våre kunder. Hvis produktene ikke tilfredsstiller deg sender vi nye uten ekstra kostnader.

Opplev makten ved å gi
Vil du rekruttere kunder, overraske allerede eksisterende kunder med en fin oppmerksomhet eller å skape oppmerksomhet rundt ditt merke? Bedriftsgaver og reklamemateriell med trykk er en garantert suksess. I vår internettbutikk vil du finne den riktige gaven for hver anledning. Vi har ofte spesialtilbud, i tillegg vil du bli tilbudt en fin gave for én ordre over 5000 kroner innenfor hver kampanjeperiode. Vil du holde deg oppdatert på de seneste trender og våre spesialtilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev. I tillegg er IGO-POST aktive på Facebook. Lik vår Facebookside, les våre statusoppdateringer og få muligheten til å vinne fine gaver. Du kan også følge oss på Twitter på @IGOPOST_NO. Opplev ‘The Experience of Giving!’ med IGO-POST!