Ønsker du garanti for en vellykket promotering? Markedsfør ditt firmanavn eller varemerke med promoteringsprodukter fra internasjonale merker, og du har ditt trumfkort!

Kjente internasjonale merkervarer er så klart en favoritt. De er raskt assosiert med holdbarhet, pålitelighet og kvalitet, og derfor blir sett på av mottaker som et produkt av høy verdi. Når du gir dine kunder eller ansatte en gave av et gjenkjennelig merke, vet de verdien i det de mottar. Det vil få dem til å føle seg både viktig og verdsatt.

Effektiv promotering med kjente merker
Det er alltid hyggelig å overraske dine kunder med en gave. Når du gir en gave, sender du også flere signaler; du takker kunden for hans lojalitet, ønsker at han skal komme tilbake, og forteller han at han er viktig for deg. Gi dine kunder en gave av et premium merke og du viser dem at din bedrift er direkte forbundet med toppkvalitet. Ditt firmanavn eller logo er trykket på merkevaren, som for eksempel kan være Nike, Tacx, Samsonite eller Parker. Og disse merkene står for kvalitet!

Firmagaver av utmerket kvalitet? Velg merkevarer!
Etterspørselen for gaver og promoteringsprodukter fra merker er stor. IGO-POST har mange produkter av kjente merkevarer som BIC, Victorinox, Mag-Lite og Prodir. Vi tilbyr de beste merkene til en svært attraktiv pris. Jo større mendge du bestiller, jo laver blir prisen på varen og trykket. I tillegg har vi tilfredshetsgaranti som forsikrer deg om at når du er fornøyd, så er vi fornøyd. Overrask din kunde med en merkevaregave med det perfekte trykk av din logo, og du vil legge igjen et varig inntrykk.

Unik mulighet: kostnadsfri Cross stiftblyant ved kjøp av Cross Century Chrome
Cross kulepenner er ideelle som gaver, men også som en gave til jubileum, som avkjedsgave eller for å takke kunder. Cross kulepenner er kjent for deres skriveytelse og design, og står for stilig, tidløs kvalitet og perfekt finish. Kjøper du Cross produkter, kjøper du kvalitet!

Bestill nå den skinnende bestselgeren Cross Century Chrome og få en Cross stiftblyant med på kjøpet. Hvis du slår til nå, får du tilbudet til en svært rimelig pris. Minste antall er 6 stykker. Dra nytte av dette fantastiske tilbudet før lageret går tomt. Så vær rask!

Oppdag hele samlingen av Cross, Parker og Waterman
Kulepennene fra disse merkene garaterer mange år med god skriving. Det er ikke for ingen grunn at disse leverandørene gir livstidgaranti på sine produkter. Kulepennene leveres i gaveesker, og egner seg perfekt til markedsføring  av kampanjer eller som gave til spesielle kunder. Trenger du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss!

T: 21 09 37 00
E: salg@igopost.no
Twitter: IGO-POST_NO