Nye revolusjonerende metoder, moderne maskiner og lang erfaring leder oss til utvikllingen og bruken av en nye trykk metoder. Det skaper kontinueligt nye muligheter for å personliggjøre dine reklamegaver og gjøre de mer spesielle.

Fargerikt fullfargetrykk
Etterspørsel på firmagaver med fullfargetrykk har vokst merkbart den siste tiden. Dette er fult forståelig, ettersom fullfargetrykk vekker oppmerksomhet og er en effektive måte å markedsføre ditt firma på. Fullfargetrykk kan forvandle en vanlig firmageve til noe virkelig spesielt. Fotografier overlater ingenting til fantasier, og med et originalt design kan du nå din målgruppe direkte. Vi kan trykke ditt motiv i fullfarge i høy oppløsning på en stor mengde produkter i vårt sortiment.

Farger oppmuntrer til kreativitet
Det finnes flere muligheter enn du tror. Du kan forvandle ett vanlig svart-hvitt handlenett til ett handlenett med blomster eller slange-trykk. Fotografier av frukt og grønnsaker i høy oppløsning på en veske forvandler den til en daglig  inspirasjon for en sunn livsstil. Ønsker du en veske i en farge som ikke er tilgjengelig eller ett signal-gult handlenett med oransje sirkler? Ikke noe porblem, vi kan trykke handlenettene i den fargen du ønsker.

Fullfargetrykk: rimeligere enn du tror
Nå tenker du sikkert: “supert, men hva vil det koste meg?” Gode nyheter; Fullfargetrykker ikke så dyrt som du skulle tro. Prisen på mange av våre produkter er inkludert trykking og oppstartskostnad. Dette gjør det mer attraktivt  å gi gaver med trykk i fullfarge. Gå inn på vår nettbutikk og sammenlign prisene våre for en- og flerfargetrykk med prisene på fullfargetrykk. For eksempel  ta prisen på Mini Tool Key Ring med en farge og sammenlign det med prisen på samme produkt med fullfargetrykk. Du kommer garantert til å bli overrasket.

Høyt synlig reklame
Om du ønsker reklameprodukter eller firmagaver med trykk i fullfarge lønner det seg å velge ett produkt som inkluderer fullfargetrykk i høy oppløsning. Du kan fortsatt velge å trykke din firmalogo eller slagord. Ønsker du å markedsføre din firmaidentitet og image? Vil du at din kampanje garantert blir en suksess? Ønsker du at dine reklamegaver vekker oppmerksomhet og er iøyefallende? Planlegg din reklamekampanje i fullfarge – mulighetene er ubegrenset.

Om du har spørsmål eller ønsker ytteligere informasjon så må du gjerne kontakte oss. Vi hjelper deg med glede!

T: 21 09 37 00
E: salg@igopost.no
Twitter: @IGOPOST_NO