Ta våren med storm og sett igang den vårlige markedsføringen av din bedrift. En ny vår byr på nye muligheter. Sett både din kunde OG ditt firma i et godt lys ved å gi en gave. Våre nye brosjyrer er fylt med firmagaver og reklameartikler til sesongen. Har du ikke mottatt den enda? Bestill et gratis eksemplar her og bli inspirert.

Bli inspirert av vårens fine farger
Våren egner seg utmerket til fargerike promoteringer. Du har uten tvil planer om en vår- eller sommer promotering. Frilufts eventer, utendørsaktiviteter og sportseventer har igjen blitt planlagt. Åpent hus på hagesentre, camping- og reise messer er allerede igang. Helse sektoren fokuserer på den “Internasjonale sykepleierdagen”, og mange bedrifter og organisasjoner er i prosessen med å velge sine datoer for åpent hus. Catering sektoren profittere også på dette. Det gjør våren til en perfekt anledning til å fremme deg selv!

 ,
Håndfast reklame? En god invistering i en suksessfull promotering!
Er du klar for våren? IGO-POST har gledelige produkter som passer perfekt til din markedsføring. En markør formet som en fargerik blomst eller et duftlys med lukten av lavendel vil få kundene dine i vårstemning. Du kan også promotere deg selv med morsomme gaver i slående fullfargetrykk.

,

Vil du være kreativ?
I vår kolleksjon finner du for eksempel fuglehus i tre som er bare skriker etter å bli dekorert. Ett morsom promoteringsprodukt å inkludere i en vårlig promotering. Enten om du er i maler-bransjen, i eiendom eller jobber på SFO, ett fulgehus i tre kan bli brukt på mange forskjellige måter. Det gjelder bare å være kreativ. Fulgehuset kommer med vannbasert maling og malekoster. Vi kan trykke din logo på fulgehuset for ekstra synlighet.

 ,
Har du litt tid til overs? Forsikre deg at du er der!
I vår populære Smartelefon og Nettbrett Tilbehør kolleksjon finner du spennende produkter som egner seg perfekt til våren. Ta en titt på den smarte Selfie-Sticken, det vanntett mobiltelefonl-caset eller den trådløse mini høyttalern vår. Med din logo trykket på vil du bli sett av din kunde eller ansatte i mange måneder i deres fritid.

Besøk vår nettbutikk og velg ditt nye vårlige promoteringsprodukt!

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Vi hjelper deg så klart med glede!
T: 21 09 37 00
E: salg@igopost.no
Twitter: @IGOPOST_NO