Vi hadde ikke klart oss foruten de ansatte i helsesektoren. Den 12. Mai 2016 vil helse-relaterte stiftelser, institusjoner, organisasjoner og ansatte markere den Internasjonale Sykepleierdagen. Alle vet at  hjelpepleiere og sykepleiere hjelper medmennesker hver eneste dag. De tilbyr trøstende ord, en hjelpende hånd, og et oppmuntrende smil til de som måtte trenge det hver dag. Nettopp derfor er det viktig å vise vår takknemlighet til dem. Bidra til å takke de ansatte i helsesektoren den 12. Mai: En dato for å gi oppmerksomhet, en overraskelse, eller en gjennomtenkt gave.

Er du fortsatt på utkikk etter en passende gave for dine ansatte?
Oppdag IGO-POST sitt enorme utvalg. Du kan finne en inspirasjonsside på vår hjemmeside med produkter valg ut for helsesektoren. Du kan finne den perfekte gaven til en konkurransedyktig pris. I tillegg kan du trykke din gave med tekst, personlige navn eller i fullfargetrykk. På den måten kan du lage en personlig gave, som vi vet av erfarig vil bli mottatt med glede. Hvis du gir en praktisk gave er det en god sjanse for at den vil bli brukt i lang tid fremover.

Unngå strekk og bestill i tide
Kanskje du ønsker å sende en gave med post? Eller kanskje du ønsker gi dem personlig? Ikke vent for lenge med å bestille, så får du nok tid til å organisere alt ordentlig. Ønsker du råd eller finner du ikke hva du ser etter? Da må du gjerne kontakte oss. Vi vil så klart hjelpe deg med å finne det du leter etter. Vi ønsker også at din gave være perfekt og bli mottatt med et stort smil.

Godt å vite: Hvorfor den Internasjonale Sykepleierdagen alltid faller på 12. Mai?
12. Mai 1820 er Florence Nightingale`s bursdag. Gjennom hennes liv la hun fundamentet for dagens sykerpleieryrke.  Derfor har hennes bursdag blitt erklært den Internasjonale Sykerpleierdagen.

T: 21 09 37 00
E: salg@igopost.no
Twitter: IGOPOST_NO